Upptäck Afrika med Afrikasafari.se

Resebyrån Afrikasafarai.se grundades 2006, och redan det första året hade 70 kunder varit med på en oförglömlig resa till Sydafrika. Sedan dess har flera tusen kunder rest med Afrikasafari.se, och numera erbjuder man fantastiska safariresor till sex olika huvudresmål i Afrika. Däribland de mycket populära destinationerna Kenya och Tanzania.

Resekoncept

Afrikasafari.se har en övergripande vision, som är att alla kunder skall få en upplevelse ör livet, varje gång!

Förutom att erbjuda resmål som lämpar sig väl för safari, och som därför ger fantastiska reseupplevelser, läggare man även vikt på andra områden – allt för att få nöjda och återkommande kunder. Man erbjuder därför personlig service, via engagerade medarbetare med hög kompetens. Det skall vara enkelt att välja, och att boka, sin drömresa. Det är alltid ett mål att reseupplevelsen skall överträffa kundernas förväntningar, när Afrikasafari.se arrangerar safariresor till Afrika.

Några argument för att välja afrikasafari.se

Service

Afrikasafari.se består idag av ett erfaret team med kompetenta och engagerade medarbetare, med specialitet i safariresor till Afrika och de olika resmålen. Det är viktigt för Afrikasafari.se att man som kund känner sig trygg, både vid bokning och under själva resan. Man har därför guider med stor lokal kännedom vid de olika resmålen, och man kan alltid komma i kontakt med Afrikasafari.se.se – såväl före, under och efter sin resa.

Väl utvalda destinationer

Afrikasafari.se har ett väl genomtänkt urval av resmål på den afrikanska kontinenten. Utvalda resor är dessutom kombinationsresor där man besöker flera nationalparker och eller turistmål på en och samma resa. Samtidigt kan man vid vissa av resorna kombinera med solsemester. Huvudresmålen är idag: Tanzania, Kilimanjaro, Sydafrika, Kenya, Namibia, Zambia, Botswana och Uganda.

Trygghet

Afrikasafari.se är medlem av den danska resegarantifonden. Detta innebär nämligen att man som kund är ekonomiskt tryggad om det registrerade företaget skulle gå i konkurs. Dessutom erbjuder man flexibla avresedatum, och avresegaranti. Det betyder att alla resor blir av, när kunden har betalat den.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.1161085283, 10.1310706925

Telephone: