Anodyne.se – Hållningskorrigerande kläder på nätet

Anodyne.se är en webbutik som säljer hållningskorrigerande kläder från tillverkaren Alignmed. Dessa kläder är designade så att muskelminnet stimuleras, och medvetenheten om kroppens hållning stärks. Lite beroende på vilket område på kroppen man tittar på, finns det på vår hud mellan 20 000 – 80 000 nervreceptorer per kvadratcentimeter hud. Detta möjliggör att man kan känna och reagera på temperatur, beröring och tryck. Dessa skickar i sin tur signaler till hjärnan som leder till att spända muskler slappnar av, samtidigt som de mer inaktiva musklerna kontraheras och stimuleras.

De hållningskorrigerande kläderna gör så att ett konstant flöde av information mellan nervreceptorerna i huden och hjärnan skapas. Detta gör att kroppens muskler samverkar, hjälper och skyddar utsatta muskler så att de fungerar mera optimalt.

Vilka andra fördelar ger de hållningskorrigerande kläderna?

Resultatet av att bära kläderna från Anodyne.se, är att man kan öka sin prestation, förebygga skador och förbättra läkning. Det skall dock påpekas och betonas, att hållningskorrigerande kläder är ett komplement till träning och fysioterapi – det är inte en produkt som helt i sig själv kan användas för att behandla eller helt förebygga skador. Kläderna är inte uteslutande tänkt att användas vid träning. Faktisk är det fördelaktigt för de flesta att använda kläderna ofta och det kan vara när som helst. Oavsett om man städar, reser, handlar, tränar, promenerar eller gör något helt annat kan kläderna hjälpa med kroppshållning och därmed avlastning för utsatta områden.

Fördelaktiga villkor säkrar tryggt köp och nöjda kunder

Anodyne.se erbjuder 14 dagars ånger och returrätt. Anodyne.se står för alla direkta utgifter för eventuell retur om man använder den retursedel som man skickar med. Detta eftersom det är viktigt för Anodyne.se att man känner sig trygg med sitt köp hos webbutiken, och man vet att andelen av kunder som bliver väldigt nöjda med sin produkt är hög. När man handlar hos Anodyne.se får man fri frakt om man väljer PostNord Collect – leverans till hemadress kostar endast 25kr.

Adresse

Adresse:

P.O. Pedersens Vej 9 8200 Aarhus N

GPS:

56.20470599999999, 10.188187900000003

Telephone: