Upptäck Asien med Asiatours.se

Asiatours.se grundades 2013, och är en resebyrå som drivs av Aclass A/S. Konceptet handlar om fokus på spännande reseprogram, expertkunskap, personlig service och inte minst rimliga priser. Asiatour.se fokuserar på sen asiatiska kontinenten och erbjuder just nu resor till 13 olika resmål i Asien. Däribland kan nämnas Thailand, Bali och Sri Lanka.

Resekoncept

Asiatour.se har en övergripande vision, som är att alla kunder skall få en upplevelse ör livet, varje gång!

Förutom att erbjuda spännande resmål och fantastiska reseupplevelser, läggare man även vikt på andra områden som skall innebära nöjda och återkommande kunder. Man erbjuder därför personlig service, via medarbetare med hög kompetens. Det skall vara enkelt att välja, och att boka, sin drömresa. Det är alltid ett mål att reseupplevelsen skall överträffa kundernas förväntningar, när asiatours.se arrangerar resor till Asien.

Några argument för att välja asiatours.se

Service

Asiatour.se består idag av ett stort team med kompetenta och engagerade medarbetare, med stor erfarenhet med resor till Asien och de olika resmålen. Det är viktigt för asiatpurs att man som kund känner sig trygg, både vid bokning och under själva resan. Man har därför guider med stor lokal kännedom vid de olika resmålen, man kan alltid komma i kontakt med Asiantour.se – före under och efter sin resa.

Brett urval av destinationer

Asiatour.se har ett brett urval av resmål i Ost och Sydostasien. Utvalda resor är dessutom kombinationsresor där man besöker flera länder och eller turistmål på en och samma resa. Huvudresmålen är idag: Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Maldiverna, Japan, Kina, Kambodja, Myanmar/Burma; Laos samt indonesiska Bali, Java, Sumatra och Sulawesi.

Trygghet

Asiatour.se är medlem av den danska resegarantifonden. Detta innebär att man som kund är ekonomiskt tryggad om det registrerade företaget skulle gå i konkurs. Dessutom erbjuder man flexibla avresedatum, och avresegaranti. Det betyder att kundensresa blir av när denne har betalat den, oavsett om man reser ensam eller tillsammans med andra.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29

GPS:

56.115857, 10.130829

Telephone: