Inkpro.se – webshop med billiga bläckpatroner på nätet

Allt fler nyheter, informationer, artiklar, brev och annat skickas numera runt digitalt. Men många tycker att det är lättare att läsa från fysiska papper, och att det ger en bättre upplevelse att titta på foton rent fysiskt. Bland annat därför är det mer relevant en någonsin att ha tillgång till en skrivare. Det är inte särskilt dyrt att anskaffa själva skrivaren. Men däremot kostar de bläckpatroner och toners man skall använda vid utskrift ofta en hel del. Därför är det tur att Inkpro.se finns. Inkpro erbjuder nämligen billiga patroner och toners mm till skrivare, till priser som gör det billigt att skriva ut.

Både kompatibla och original

Inkpro.se erbjuder patroner och toners från såväl originaltillverkare som kompatibla patroner av god kvalitet. De kompatibla patronerna är oftast dem som är allra billigast, och dem Inkpro erbjuder fungerar dessutom alltid fint. Detta sagt eftersom det genom tiden har funnits dåliga kopior på marknaden, som gett kompatibla patroner ett dåligt rykte hos några. Inkpro.se erbjuder exempelvis Canon bläckpatroner, samt toners och bläck till en lång rad andra kända märken. Dessa är bland annat; Brother, Casio, Dell, Dymo, Epson, HP, Kodak, Lexmark, Oki, Ricoh, Samsung, Toshiba och Xerox.

Godkänt och kontrollerat av Trygg e-handel

INKPRO är i grunden ett danskt företag, Företaget grundades 2006 av Lasse Petersen och har fortsatt att växa stabilt sedan dess. Inkpro.se följer därför dansk lag och betalar dansk moms, skatter och avgifter. Inkpros webbutik är godkänd och kontrollerad av Trygg e-handel, vilket garanterar kunder en trygg och säker handel. Inkpro sysselsätter dagligen 25 anställda.

Inkpro erbjuder alltid låga priser på skrivartoner och patroner för skrivare, skannrar, faxar och kopiatorer. Inkpro säljer både till privatpersoner, offentliga institutioner och företag. Under de sista 12 åren har mer än 365 000 kunder valt att använda INKPRO som leverantör av skrivarpatroner och toners.

Adresse

Adresse:

Inkpro.se Bordsvägen 3 556 52 Jönköping

GPS:

57.6738425, 14.1612998

Telephone: