Upptäck den sydamerikanska kontinenten med Lamatours.se

Resebyrån Lamatours.se grundades 2012, och har fokus på resor till Latinamerika, efter samma ide och koncept som systerbolagen afrikasafari.se och asiantours.se. Även dessa drivs, precis som lamatours.se, av danska Aclass A/S. Numera erbjuder Lamatours.se rundresor i tolv olika latinamerikanska länder, bland annat kundfavoriter så som Kuba och Costa Rica.

Brett urval av spännande resmål

En del av de resor som Lamatours.se erbjuder, är kombinationsresor där man besöker mer än ett land. Andrea kombinationsresor låter kunderna kombinera upplevelser och guidade turer med solsemester på paradisliknande stränder. Lamatours.se har valt sina resmål med hänsyn till att kunderna skall få så spännande och unika upplevelser som möjligt, till bäst möjligt pris. De resmål lamatours arrangerar resor till för närvarande är: Kuba, Costa Rica, Peru, Argentina, Colombia, Brasilien, Mexiko, Bolivia, Ecuador & Galapagos, Chile, Guatemala och Nicaragua.

Väletablerade paketresor med prisgaranti

De resor du finner hos Lamatours.se är paketresor. De är inklusive flyg, övernattning och spännande utflykter. Paketresorna är utformade med utgångspunkt i de erfarenheter man samlat på sig genom åren. Fokus är alltid vad kunderna önskar att uppleva på de olika resmålen. Lamatours.se testar alltid sina resor, eftersom man strävar efter att alltid erbjuda hög kvalitet på sina resor – och det till marknadens bästa pris. Därför har man hos Lamatours.se prisgaranti på sina resor. Detta innebär att om man som kund hittar en motsvarande resa, till ett billigare pris hos en konkurrent – så matchar man priset + ger 500kr i rabatt per person.

Flexibilitet och avresegaranti

Det skall vara smidigt, enkelt och flexibelt att boka sina resor till Sydamerika hos Lamatours.se. Lamatours.se har därför avresedatum till alla sina många resmål – året runt. Det finns därför garanterat en tidpunkt som passar den individuella kunden.

Lamatours.se erbjuder dessutom avresegaranti. Det innebär att kundens resa kommer att genomföras när den väl är betald, vare sig man reser ensam eller i sällskap.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.1158749663, 10.131022354

Telephone: