Mynewart – vacker originalkonst via online- galleri

Om du kan tänka dig vackra, handmålade oljemålningar, med moderna motiv och teman – då bör du surfa in på mynewart.se. Mynewart är konstgalleri med fysisk adress i danska Sønderjylland. Men man har webbutik även här i Sverige, och det erbjuds fri frakt på varorna. Dessutom har man nöjdhetsgaranti genom en utvidgad returrätt på hela 30 dagar – om man alltså mot förmodan inte bliver nöjd eller ångrar sig.

Vacker konst till alla

Mynewart menar att alla skall ha råd till vacker konst. Därför är priserna i galleriet i en nivå där även medelsvensson kan vara med – detta trots att alla tavlor är handmålade av duktiga konstnärer. Färger och material är även de i god kvalitet. Eftersom det är tal om oljemålningar, får man djupa och livfulla färger. Sortimentet och urvalet är brett. Galleriet är står starkt inom området abstrakt modern konst, dvs konst som är nonfigurativ. Men man har även tavlor med motiv och teman. Grupp tavlor, där arrangemanget av själva tavlorna blir en del av konstverket och skapar en effekt. Stora tavlor finner du också. Bäst är att själv surfa in på galleriets webbutik för att uppleva tavlor av hög klass.

Det säger galleriets kunder

Mynewart har många nöjda kunder Några uttalanden är följande: ”Jättefina tavlor – Färgerna är otroligt härliga”. ”Oh bara jag ser tavlorna blir jag glad i hela kroppen” eller ”Otroligt fina tavlor till bra pris”

Mer om tavlorna

Mynewart samarbetar med ett antal duktiga konstnärer. Några av motiven är så populära, att konstnärerna målar flera med samma motiv – dock är det alltid små skillnader eftersom de är handmålade. Andra målningar finns bara i ett enkelt exemplar och är därför unika. Det är dessutom värt att poängtera, att tavlorna som regel är ännu vackrare i verkligheten, än på bilderna på webbutiken – detta eftersom bilderna inte helt kan göra oljemålningars djup och liv rättvisa.

Adresse

Adresse:

Ellegårdvej 25 6400 Sønderborg

GPS:

54.92880049999999, 9.80413969999995

Telephone: