Skiltex.se – skyltar & displayer via internet

Skiltex.se samt Skiltex.dk grundades 2008 och numera är man en av Skandinaviens största nätbutiker inom visningsmontrar, skyltar och mässutrustning. Produkterna håller en hög och beprövad kvalitet, och webbutiken säljer till både privata kunder och företagskunder. Exempel på typer av produkter du kan finna i webbutiken är; snäppramar, gatupratare, broshyrställ, griffeltavlor, avspärrningsstolpar, infoställ, skyltskåp och whiteboardtavlor.

Butik och utställningslokal

Även om den största delen av skiltex försäljning föregår via internet och webbutiken, öppnade man i 2014 en butik och utställningslokal i Köpenhamn. Detta efter stor efterfrågan från kunderna. I utställningslokalen och butiken, kan man se och känna av kvaliteten på olika gatuskyltar, akryldisplayer, roll-up banderoller med mycket mera. Populära produkter kan även köpas och eller avhämtas direkt i denna fysiska butik.

Stort lager och goda levereringsvillkår

Skiltex strävar i sitt koncept efter att sälja skyltar och visningsmontrar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Leveranstiden skall vara snabb och därför behandlas och skickas alla order som inkommit före klockan 14:00 redan samma dag, om det inte innehåller specialtryck. Dessutom är frakten fri om ordern överstiger 1500kr. Leveranstiden är normalt 2–4 dagar.

Tryggt köp ger nöjda kunder

Skiltex strävar alltid efter att sätta kunden i centrum, och man fokuserar på att alltid ge den bästa möjliga kundservice. Köpupplevelsen skall vara i topp såväl före, under och efter beställningen. Konsumenttjänsten Trustpilot insamlar löpande kundrecensioner för webhandel, och utdelar en rating med bakgrund i dessa. Här har Skiltex.se en rating, eller ”score”, på hela 9,8 där skalan går från 0–10.

Skiltex har ett antal engagerade och kvalificerade medarbetare, som kan erbjuda kunderna råd, tips och köpvägledning via telefon och e-post. Tillgången till expertrådgivning är en del av det kunden konkret kan ta del av för att få en ultimativ köpupplevelse. Därutöver har produkterna i webbutiken produktinformationer som gör att man som kund enkelt och smidigt kan jämföra, och i sista ände välja rätt produkt.

Adresse

Adresse:

Kantyxegatan Malmö Sverige

GPS:

55.5593793, 13.0504578

Telephone: