Whiteaway.se – din vitvarugigant på nätet

Whiteaway.se är en stor skandinavisk webbutik med gott renommé, och de erbjuder ett brett urval av produkter till hushållning. Whiteaway erbjuder dels en stor mängd vitvaror såsom kylskåp och tvättmaskiner, men även andra mindre hushållsapparater såsom kaffekokare, vattenkokare och stavmixers. Dammsugare såsom handdammsugare och robotdammsugare är såklart att finna liksom en mängd tillbehör och likande till dessa produkter. Det rekommenderas att du själv surfar in och upplever det heltäckande sortimentet – och produkterna erbjuds alltid till konkurrenskraftiga priser! Alla produkter i webbutiken är av god kvalitet och kommer från välkända och populära tillverkare. Priserna hos Whiteaway är som sagt alltid låga, och man erbjuder till och med prisgaranti på alla sina lagervaror.

Fri frakt & Fokus på nöjda kunder

Whiteaway.se strävar efter att erbjuda servicenivå till sina kunder och samarbetspartners på ett sätt, som skapar ett mätbart mervärde och glädje – idag och i framtiden. Kunden skall med andra ord alltid uppleva att man är i fokus, och man skall kunna känna sig trygg vid köp i webbutiken. Whiteaway vill gärna hjälpa och vägleda kunden med att göra rätt köp, efter kundens önskemål. Om kunden efterfrågar hjälp eller rådgivning i förbindelse med köp, ja då sitter Whiteaways vitvaruexperter klara till att hjälpa såväl via telefon som via e-mail eller Chat.

Whiteaways kundservice kan kontaktas alla veckans 7 dagar, och webbutikens stora katalog av köpguider och produktbeskrivningar ligger för övrigt tillgängliga dygnet runt. Det spelar alltså ingen roll när på dygnet man väljer att handla hos Whiteaway. Och det spelar ingen roll hur mycket eller lite man handlar för – man skall alltid kunna göra ett tryggt och smidigt köp. Köpupplevelsen skall alltid upplevas som positiv och utan krångel. Whiteaway erbjuder även fri frakt på sina varor, och levererar varorna till kunden så snabbt som möjligt vid beställning. Leveranstiden på lagervaror är normalt 2–5 dagar. Om du har beställt tilläggstjänster såsom uppbärning och installation eller liknande, eller om varan inte är en lagervara, kan leveranstiden av naturliga orsaker vara 7–14 arbetsdagar.

Adresse

Adresse:

Svetsarvägen 15, 171 41 Solna

GPS:

59.3595594, 17.9806499

Telephone: